Tänään siivosin kaappiani ja kaivoin sen kätköistä saapikkaat, jotka pistän nettihuutokauppaan myyntiin. Saappaat ovat oikein nätit, mutta auttamattomasti liian pienet, joten niitä ei ole tullut käytettyä. Kiertoon siis vaan surutta. En edes muista mistä saappaat ovat minulle päätyneet, kun kokokin on väärä.

Nettihuutokaupoissa on mukava välillä ruutushoppailla. Saa kivoja ideoita ja joskus tekee jopa löytöjä. Itse tosin haluan sovittaa vaatteeni ennen ostoa, joten vähiin ovat nettihuutokaupoissa ostot jääneet. Juuri eilen löysin myytävänä olevan aivan upean merenneitomallisen hameen, jossa on pitkä nyöritys takana. Ihana. Juuri sen tapaista olen jo pitkään etsinyt. Harmillisesti se on vain liian lyhyt, kuten useimmat vastaan tulleet hameet. On niin vaikea löytää mulle nilkkapituista hametta (hame on 2-3 cm maasta) kun pituutta on vähän reilut 180 cm. Mielestäni nilkkojen yläpuolelle heilumaan jäävä hame vaan näytää niin tökeröltä, että mieluummin kuljen sitten sovinnolla housuissa.

On muuten aika huvittavaa, ja välillä myös ärsyttävää, lukea huutoilmoituksia tyyliin "nilkkapituinen hame", "piiiiitkä hame, lattiaan ulottuva". Tuokin pituus kun on niin suhteellista. 160cm:n pituisella se voi hyvinkin yltää maahan asti, mutta parikytä senttiä pituuteen lisää ja hame kutistuu kummasti. Ei sen mittanauhan käyttö voi niin vaikeaa olla.

Samaista kaappia tonkiessani sain käsiini myös takin, joka on aiemmin ollut kovassa käytössä. Nyttemmin jo haalistuneen, mutta muuten hyväkuntoisen takin aion loihtia uuteen uskoon. Mulla on pari ideaa sen elvyttämiseksi. Eikä haittaa vaikka menisi hieman pieleen, sillä tuskin takkia käyttäisin sellaisena kuin se nyt on.

Itseasiassa aloitin sen väkertämisen jo. Sain myös neulan ja lankaa käteeni, ja takki alkaa jo heti näyttää siltä, että se saa uuden elämän. Ideoin kaikkea kivaa siihen ja pengoin ompelulaatikkoja. Osa on ihan kokeilemisen arvoisia väläyksiä, ja sopivia tarvikkeita olisi tarkoitus mennä huomenna ostamaan. Tänään on koko ilta aikaa herätellä sitä henkiin ja ideoida vähän lisää. Katsotaan mitä keksin. Kuvia on tulossa kun takki on "valmis".